Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwona z Pruszkowa
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 22:26 Temat postu: |
|
|
Czesc Emilka . Ja wstane jak zawsze o 5 i pojde maszerowac . Ale na taki luksus moge sobie tylko pozwolic w weekend, tak zeby maz zostal z chlopakami. Na co dzien robie brzuszki w domu. Jesli chodzi o godziny trzymam sie ich bardzo. Mam wrazenie, ze Sancom na mnie nie dziala niestety i chyba nie schudlam |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 22:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 22:36 Temat postu: |
|
|
No bo Sancom nie odchudza
a wazylas sie? u mnie tez nie ma takich efektow jak i niektorych po 6 kg... |
|
Powrót do góry |
|
|
BeataM
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 08:20 Temat postu: |
|
|
Aj dizewczyny to nie chodzi o to ktora najwiecej zrzcuci, tylko calosciowa poporcje , wody ... tluszczu... i miesni ,, wiec sie nie martwcie tym ze ktos schudna 6 kg
Czesc Iwonko
Stalosc godzin do pozazdroszczenia , u mnie bywa roznie i przewaznie uda mi sie zachowac godziny dwoch ostatnich posilkow tj 16:15 i 18:30 a rano z malym roznie bywa
Emilka , wyspij sie i zamnie bo jak nie maly mnie bydzi to znowu marsze 3 razy w tygodniu hahahaha.. A co do wagi to sprobuj postawic ja w jednym miejscu i wejdz na nia tak ze 3 razy , 4 zobaczysz ktory wynik pokaze kilkakrotnie i to bedzie pewnie najwlasciwszy (moja holera elektroniczna wlasnie tak ma ) .
Pozdrawiam dziewczynki |
|
Powrót do góry |
|
|
KarolinaS84
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 09:31 Temat postu: |
|
|
co dziś jest w jadłospisie bo mi umknęło kilka dni i nie jestem na bieżąco |
|
Powrót do góry |
|
|
MagdaHolota
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 10:29 Temat postu: |
|
|
czesc Iwonko, ja jem o 8,11,14,17,20. Pytalam Pani dietetyczke i mi powiedziala, ze zamiast cukinii albo baklazana mozna w tej samej ilosci uzyc pomidor, ogorek zielony albo kalarepe |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 11:02 Temat postu: |
|
|
dzis jestesmy na 143 stronie i tak:
Dzis jemy na śniadanie:
czekoladę z orzechami + kawa
na drugie śniadanie
lody czekoladowe z bitą śmietana
na 3 sniadanie
6 dużych świeżych bułeczek z masełkiem mmm , szynką i duuzo majonezu
obiad
frytki z solą + smazone na oleju w panierce skrzydełka z kurczaka
deser
ciasto upieczone przez nasze ukochane mamusie
kolacja
tu już nie masz ograniczeń jak powyzej i możesz jeść do woli. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwona z Pruszkowa
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 13:54 Temat postu: |
|
|
Czesc Beatka, czesc Madzia . Witajcie wszystkie Dziewczyny . Emilka, napisalam, ze Sancom na mnie chyba nie dziala nie dlatego, ze myslalam, ze mnie odchudzi ale dlatego, ze bedzie mi sie chcialo mniej jesc . Dzis sie wazylam i mam tylko a moze i az 1,7 kg do tylu. Nie za duzo ale biorac pod uwage, ze o tej mojej wspomnianej godzinie 16 mam atak niesamowitego glodu i niestety zdarzylo mi sie zjesc 2 kawalki pizzy, hot-doga a dzis gotowalam zurek i niestety pożarlam jeden kawalek bialej kielbaski mniam, mniam . No trudno, widocznie nie mam az tak silnej woli. Ale rano bylam w parku - a park w Pruszkowie mamy naprawde piekny - zapraszam . Jutro tez ide - nawet mama sie zadeklarowala, ze chetnie ze mna pochodzi. Tak wczesnie rano jest pieknie - mgla nad stawem, kaczki, labedzie z 3 mlodyh labedziątek , w parku duzo mokrych lisci, fajna szaruga. Uwielbiam taka pogode. Rozmarzylam sie . |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwona z Pruszkowa
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 13:57 Temat postu: |
|
|
Aha! Najmniej brakuje mi soli - zawsze bardzo mało soliłam, wiec zaden problem. Stanowczo za duzo jogurt itp. Zawsze bylam "mleczna" ale z wyboru a nie na sile. Gratuluje tym, ktore schudly te 6 i moze juz wiecej. Nie wiem jak ale super!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Anka
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 21:03 Temat postu: |
|
|
No witajcie kochane macie racje ja na jogurty tez patrzec juz nie moge i tych ryb jest tyle ze o matko jednak moja waga pokazuje - 8 kg tylko pytanie co to woda tluszcz czy nie wiem co:):)jednak jest efekt to i jest motywacja. Iwona witaj w klubie ja tez nie jem cukinii ect #mam kciuki dziewczyny damy rade:) Miałam nie przyjechac na spotkanie 7 ale udało mi się przełożyć egzamin i wpadnę tam jak huragan:) |
|
Powrót do góry |
|
|
BeataM
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 23:03 Temat postu: |
|
|
No , no Ania rewelacyjny wynik
emilka ... jadlospis tak, to ten byl dzisiaj w 100% dietetyczny |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwona z Pruszkowa
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 05:42 Temat postu: |
|
|
-8 kg??? O rety, nie wiem co napisac . Ja niecale 2 tak jak pisalam, a po wczorajszym dniu /bo dzis jest po 5 rano/ chyba wszystko nadrobilam . Tak - przyznaje sie - strasznie nagrzeszylam |
|
Powrót do góry |
|
|
BeataM
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 09:39 Temat postu: |
|
|
Iwonka glowa do gory, nie grzesz dalej a bedzie ok. To ze beda rozne spadki to kazdy wiedzial, a nie dokonca tu chodzi o same kilogramy , pamietaj sstosunek wody, tluszczu i miesni. Bierz sie do roboty a bedzie wszystko ok |
|
Powrót do góry |
|
|
Anka
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 09:57 Temat postu: |
|
|
Wiecie nie oszukujmy się ja mam 40 kilogramową ndwagę to jest z czego:) Tak dokładnie Iwona to u każdego jest indywidualnie u mnie może być teraz szybko a u Was pozniej a moja waga bedzie stała w miejscu. Wiecie co wczoraj miałam taki kryzys ze połtorej paczki sancomu zjadłam na raz:) A dziś znów same jogurty;/ i nabiał |
|
Powrót do góry |
|
|
MagdaHolota
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 10:17 Temat postu: |
|
|
I nie zrobilo Ci sie niedobrze po tej 1,5 paczki Sancomu? |
|
Powrót do góry |
|
|
Anka
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 11:27 Temat postu: |
|
|
Ależ absolutnie spokojnie mogłabym jeszcze ale udało mi się to pochamować na szczęście. Okresu dostałam a wtym czasie to ja bym mogła jeść tylko i wyłacznie słodyczę słodkim popijać a tu tylko sancom:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 11:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |